Trustpilot score: 4,5 uit 5 ***** | Meer dan 20 winkels | Gratis verzending*

Haardmeubels

Ben je op zoek naar een op maat gemaakt haardmeubel? Zoek niet verder, want bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor al onze haarden, waaronder TV-meubels, kastenwanden, tafels en nog veel meer. Wil je liever persoonlijk advies en de haardmeubels in onze showroom bekijken? Maak dan een afspraak met een van onze deskundige adviseurs en kom langs in onze studio. Wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte haardmeubel dat volledig aansluit bij jouw wensen en interieur.

TV Meubels

Ontdek onze stijlvolle TV-meubels voor haarden. Creëer de perfecte harmonie tussen functionaliteit en schoonheid in je woonkamer. Geniet van het vlammenspel van je haard terwijl je ontspant en je favoriete films en series bekijkt op een groot scherm. Een ideale combinatie van warmte, comfort en entertainment.

Wandmeubels

Met onze wandmeubels voor haarden maak je van jouw haard een pronkstuk. Creëer een stijlvolle en georganiseerde ruimte met onze functionele en elegante wandmeubels. Maximaliseer de opslagruimte en toon je decoratieve items terwijl je geniet van de warmte en gezelligheid van je haard.

Kastenwanden

Upgrade je haard met een elegante kastenwand. Deze stijlvolle oplossing biedt niet alleen opbergruimte, maar creëert ook een harmonieus geheel met je haard. Perfect voor het organiseren van je decoratieve items en het toevoegen van een vleugje verfijning aan je interieur. Geheel naar eigen wens te ontwerpen.

Ontwerp jouw eigen haardmeubel!

Breng extra sfeer in je huis met een op maat gemaakt haardmeubel. Heb je al een specifiek idee in gedachten? Deel het dan met onze deskundige adviseurs. Samen met jou en ons montageteam kijken we naar de mogelijkheden en ontwerpen we een haardmeubel dat aan al jouw wensen voldoet. Of je nu een elektrische, bio-ethanol of waterdamp haard hebt of wilt, wij kunnen het perfecte haardmeubel voor je realiseren. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en geef je haard een uniek en op maat gemaakt meubel. Neem contact met ons op en dan maken we van jouw droom werkelijkheid!