Trustpilot score: 4,5 uit 5 ***** | Meer dan 20 winkels | Gratis verzending*

Interieuradvies

Overweeg je om interieuradvies in te schakelen, maar ben je nog steeds aan het twijfelen of je de juiste expert hebt gevonden? We helpen je graag door middel van een informatief gesprek en kennismaking. Laat ons weten waar je advies of hulp bij nodig hebt en we bespreken jouw wensen en ideeën. Op basis hiervan stellen we een plan van aanpak op zodat jij kunt bepalen of we samen aan de slag gaan! We bieden in totaal drie pakketen aan.

Basic

Je interieur verdient een opfrissing en je wilt graag meer sfeer in huis brengen. Je bent er nog niet helemaal uit en er ontbreekt iets. Jouw huis voelt nog niet helemaal als jouw thuis en kan wel wat persoonlijke touch en warmte gebruiken. De basisindeling staat, maar er is nog ruimte voor wat aanpassingen. Dit pakket is perfect voor jou!

 

Wat zit er in dit pakket?

  • Intake gesprek
  • Moodboard
  • Kleuradvies
  • Shoplist

Comfort

Wil je jouw huis verbouwen en het interieur een complete make-over geven? Van het herindelen van de ruimte tot het kiezen van nieuwe meubels en kleuren op de wanden, wij helpen je bij elke stap. Bespaar tijd en krijg professioneel advies voor een samenhangend en sfeervol resultaat.

 

Wat zit er in dit pakket?

  • Intake gesprek
  • Moodboard
  • 2D Ontwerp (1 concept)
  • Kleuradvies
  • Shoplist
  • Handschets definitief ontwerp

Luxe

Je wilt groots uitpakken en je interieur een complete make-over geven. Er komt een nieuwe indeling, nieuwe meubels en zelfs een verbouwing van de keuken of badkamer. Bij zo’n grote stap komt veel kijken en kan het moeilijk zijn om knopen door te hakken. Wij begeleiden je stap voor stap om van jouw droomhuis een sfeervol en persoonlijk thuis te maken. We denken met je mee, visualiseren onze ideeën in 2D concepten en creëren uitgebreide 3D ontwerpen waarin we de gekozen kleuren, materialen en meubels toepassen. Zo krijg je een realistisch beeld van je toekomstige droominterieur. 

 

Wat zit er in dit pakket?

 

Het ‘Deluxe’ pakket bevat 3 concepten van een 2D ontwerp en als uitbreiding een 3D visualisatie.

Mogelijkheden

Hieronder lichten we de elementen toe uit het pakket. Heb je interesse in één van deze  elementen en wil je graag een pakket op maat, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier of maak een afspraak in de showroom.

(Online) Intake gesprek

We bespreken waar je tegen aan loopt en waar je graag advies voor nodig hebt. In dit gesprek bekijken we welke ruimtes aandacht nodig hebben.


Moodboard

In het moodboard kijken we niet alleen naar kleuren en materialen maar ook naar vormen en inspiratie items. Jouw stijl wordt hier goed in beeld gebracht.


2-D Ontwerp

1 of 3 concepten (basis of compleet) van de indeling digitaal in 2D ingetekend. Uit deze optie kiezen we welke optie jullie voorkeur heeft en finetunen waar nodig.

 

 

Kleuradvies

In het kleuradvies bepalen we welke muur, kozijnen of meubels zicht het beste leent voor een nieuwe look of dit nu behang of verf is.

Shoplist

Het moodboard lijd wellicht tot het willen aanschaffen van nieuwe items. In deze shoplist is te vinden waar je de besproken items kan kopen. De shoplist is persoonlijk en kan variëren van high-end designer meubels tot marktplaats parels.
 

3D ontwerp
Een compleet 3D ontwerp van het gekozen concept uitgewerkt met gekozen kleuren, materialen en meubels. Een duidelijke foto realistische visualisatie van jou toekomstige interieur.
 

Handschets definitief ontwerp
Als het ontwerp definitief is en de meubels zijn bepaald ontvang je als aandenken aan het proces een handgetekende schets van de gekozen indeling. (Leuk om in te lijsten en jouw interieur nog persoonlijker te maken.